Welkom op de internetpagina van de
Stichting Federatie voor Muziekverenigingen in Menameradiel.


Als gevolg van de gemeentelijke herindeling per 1 januari 2018, is in september 2018 besloten alle federatie activiteiten te beëindigen
en in te gaan zetten voor de nieuwe vereniging "Waadklank"

 Waadklank08 geel zwart wit transp
www.waadklank.nl

 

De Stichting Federatie voor Muziekverenigingen in Menameradiel is een samenwerkingsverband bestaande uit alle 8 HaFaBra korpsen en een Drumfanfare in de voormalige gemeente Menameradiel.

De Federatie heeft als doelstelling de bevordering van onderlinge samenwerking tussen de korpsen alsmede het organiseren van gemeentelijke muziek evenementen waarin de voornoemde korpsen kunnen participeren. Daarnaast verzorgt de Federatie de contacten tussen de korpsen en de gemeente Waadhoeke.

De korpsen tezamen vertegenwoordigen ongeveer 350 muzikanten en ongeveer 160 leerlingen die daadwerkelijk lessen volgen bij een gekwalificeerd docent en worden opgeleid voor een HaFaBra diploma A t/m D

De huidige gemeente Waadhoeke kan dus met trots stellen dat voor wat betreft de blaasmuziek, het voormalig Menameradiel een zeer korpsrijk gebied is waar door jong en oud op goed niveau gemusiceerd wordt.

Agenda Binnenkort

Geen evenementen

Gemeente

Wdhklogo

Ga naar boven